Annons

Silverholt stannar i Öster

Växjö • Publicerad 28 oktober 2020
Oliver Silverholt.
Oliver Silverholt.

Mattias Pavic blev första spelaren som förlängde sitt kontrakt med Öster i höst. Nu kommer nästa nyhet inför 2021. Det är 26-årige ytterbacken Oliver Silverholt som förlängt sitt kontrakt. Han stannar i klubben i ytterligare två säsonger.

– Det känns oerhört bra och jag känner mig stolt över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med Öster. Jag trivs oerhört bra i föreningen, i gruppen och i staden. Känslan är att vi har något bra på gång, både med spelartruppen och ledarstaben - den resan vill jag fortsatt vara med på, säger Oliver Silverholt till Östers officiella hemsida.

Annons

Tränaren Denis Velic fortsätter:

– Det känns naturligtvis väldigt bra att ha fått möjligheten att skriva ett nytt avtal med Oliver. En viktig person i vårt lagbygge. En skicklig, mångsidig och duktig fotbollsspelare som också är oerhört uppskattad i gruppen.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons