unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skador hos Lakers – värvar från KHL-klubb

Foto: TOMI HÄNNINEN

Växjö Lakers har skador på Ilari Melart och Miika Koivisto. Duon kan vara borta fram till jul och nu agerar klubben.

Växjö Lakers plockar in 29-årige backen Teemu Eronen. Han har gjort åtta säsonger i högsta ligan i Finland samt 150 matcher i KHL med bland annat Jokerit.

– Tyvärr har vi hamnat i en situation där Ilari Melart är borta 2-3 månader och Miika Koivisto 3-4 månader. Det är för oss då nödvändigt att på något sätt ersätta för att inte sätta oss i en väldig risk på backsidan med enbart 6 tillgängliga backar. Vi tar därför in Teemu Eronen. Teemu är en liknade spelartyp som Koivisto och som läget är med begränsad publik osv får vi nöja oss med att ersätta två med en. Teemus avtal avgörs av vårt behov men vi börjar med 4 månader, säger sportchef Henrik Evertsson i ett pressmeddelande.