Skellefteå reducerar SM-finalserien – avgjorde i andra övertidsperioden

Ishockey • Publicerad 20 april 2023

Här saknas innehåll

Precis som de två tidigare matcherna i finalserien så var även match tre, i Vida Arena, målsnål och snortajt.

Matchens första mål kom inte förrän i den tredje perioden och då var det gästerna Skellefteå som tog ledningen genom Pär Lindholm.

Men när ettan väl kommit så började det rassla till ordentligt i nätmaskorna. Först kvitterade Dan Sexton innan Joel Kellman gav Lakers ledningen med 2–1.

Men med bara två och en halv minut kvar att spela gjorde gästerna det hela åter till en oavgjord tillställning via Oscar Möller.

Emil Larmi deppar efter Skellefteås sena kvittering.