Växjö • Publicerad 9 januari 2019
Daniel Öhrn.
Daniel Öhrn.Foto: Lena Gunnarsson

Tingsryds AIF vann hemmamatchen mot Leksand med 5-3 under onsdagen.

Det var gästerna som tog ledningen efter 06.27. TAIF kvitterade några minuter senare genom Daniel Öhrn i numerärt överläge och mindre än två minuter senare tog Tingsryd ledningen efter mål av Filip Owesson.

I den andra perioden utökade Joachim Nermark TAIF:s ledning. Leksand reducerade till 2-3 men innan den sista periodpausen gjorde Gustav Olhaver mål för sitt Tingsryd.

Inför den sista perioden var ställningen alltså 4-2 till TAIF inför 2 052 personer i Nelson Garden Arena. 22 sekunder in i den sista perioden reducerade Leksand men Tingsryd var det bättre laget och kunde göra matchens sista mål genom Joakim Axman.