Annons

Skyttedrottningen ser ut att stanna

Publicerad 13 juli 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Nästa vecka öppnar transferfönstret. För Elitettans tabellfyra Växjö DFF ser det dock inte ut som om det kommer bli några större förändringar.

– Jag är nöjd med den trupp vi har. Den är ung och utvecklas hela tiden. Men det är klart om det dyker upp något väldigt speciellt som skulle spetsa till truppen så ser vi självklart över det. Vi har inte blivit kontaktade av någon klubb gällande våra spelare. Och det är inget vi funderar på, säger tränaren Pierre Persson till Smålandsposten.

Annons

Lagets och hela seriens skyttedrottning Anna Anvegård ser också ut att stanna i klubben. 19-åringen har på 13 spelade matcher gjort 15 mål. Anvegård, som även ligger bakom många av lagets andra mål, har ett kontrakt som sträcker sig över nästa säsong.

– Jag trivs bra i Växjö. Det är klart man vill så högt upp i seriesystemet som möjligt men just nu spelar jag i Växjö och det är här jag lägger mitt fokus, säger Anna Anvegård till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons