Annons

Smålandsposten sänder SM-slutspelet

Växjö • Publicerad 7 mars 2022

Växjö Vipers har svarat för en strålande SSL-säsong och kan ladda för slutspel även om en match återstår. Nu kan vi avslöja att Smålandsposten kommer att fortsätta sända Växjö Vipers matcher även i kvartsfinalserien och en eventuell semifinal.

– Det känns otroligt kul att kunna bjuda våra prenumeranter på den här godbiten. Växjö Vipers kan fixa hemmaplansfördel i kvartsfinalen och är en riktig outsider i slutspelet som stundar. Många häftiga matcher väntar, säger Daniel Rydström, webbchef på Smålandsposten.

Annons

För att se matcherna måste du vara prenumerant på Smålandsposten. Med start i dag sänder vi även Åby/Tjuredas kval mot elitserien. Vi sänder samtliga sex matcher i kvalserien.

Via länken nedan kan du bli prenumerant i tre månader för 99 kronor. Om du tecknar erbjudandet skänker vi hela summan till offren vid kriget i Ukraina.

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons