Annons

Spelare anmäls efter Växjömatch

Växjö • Publicerad 6 november 2018
Foto: URBAN NILSSON

Förra veckan spelade Växjö Vipers mot Storvreta, en match som Vipers förlorade med 14-8. Under matchen hamnade Storvretas lagkapten i en situation med Jesper Sankell, där Vipersforwarden föll till marken. Nu har Storvretas Mattias Samuelsson anmälts till juridiska nämnden.

— Jag har fått se situationen och det är när jag ska springa till mitt bås. Jag ser ju Sankell hela vägen och det är absolut inte meningen att springa in i honom. Det blir ju att vi krockar. Jag hinner till sist se att vi kommer krocka och då stålsätta mig vilket förmodligen gör att det bli en hårdare sammanstötning och jag förstår att han får en smäll av det. Jag borde kanske läst spelet bättre och jag kanske skulle vikt av mer till vänster. I vilket fall jäkligt tråkigt att hamna i sådana här sammanhang, säger Mattias Samuelsson till Ibnytt.se.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons