Annons

Spelare anmäls till disciplinnämnden

Publicerad 28 mars 2017
Arkivbild - bilden har inget med den aktuella händelsen att göra. Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten
Arkivbild - bilden har inget med den aktuella händelsen att göra. Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

Malmö Redhawks vann måndagens viktiga match mot Växjö Lakers och är klart för SM-semifinal. Efter matchen har situationsrummet granskat matchen och i samråd med referensgruppen anmält en Malmöspelare till svenska ishockeyförbundets disciplinnämnd.

Enligt SHL är det Malmöbacken Stefan Warg som har anmälts efter en situation i början av den tredje perioden. Han satte upp höger arm framför Dennis Everberg, efter att de åkt ner mot målvakten som blockerat pucken. Därefter sveper han undan benet på Everberg som åker i isen utan att kunna skydda sig.

Annons

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Malmös Stefan Warg med en misstänkt slewfoot på Växjös Dennis Everberg.Bilder från <a href="https://twitter.com/cmoresport">@cmoresport</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/shl?src=hash">#shl</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/rlgifs?src=hash">#rlgifs</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/mifse?src=hash">#mifse</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/vaxjolakers?src=hash">#vaxjolakers</a> <a href="https://t.co/w4ib8qYgiR">pic.twitter.com/w4ib8qYgiR</a></p>&mdash; RoadLaker (@RoadLaker) <a href="https://twitter.com/RoadLaker/status/846443355408093184">March 27, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons