Annons

Stjärnan hyllar moderklubbens instagramkonto

ISHOCKEY • Publicerad 26 juni 2018
Robert Rosén.
Robert Rosén.Foto: Lena Gunnarsson

Hockeytvåan-klubben Alvesta SK har ett instagramkonto, där de håller ganska god självdistans. Något som uppmärksammats av Alvesta-produkten Robert Rosén. Den blivande KHL-forwarden hyllar moderklubbens förhållningssätt i sociala medier när VXOnews träffar honom för ett längre reportage inför flytten till Ryssland.

– Jag gillar det initiativet som de har tagit med sitt instagramkonto. De promotar klubben och de visar att det går att skapa ett intresse även om det är division 2. Sen har de ju Ronny Hansson (spelare i Alvesta SK) i spetsen som driver det där och det är otroligt bra och roligt att följa, säger Rosén.

Annons

Lakers-ikonen försöker att följa sin moderklubb så mycket han kan.

– Jag ser en eller två matcher på plats om året, tyvärr är det inte mer. Det hade varit kul att vara på plats oftare, men det är svårt att få ihop med alla matcher, träningar och att man vill vara hemma ibland också.

FOTNOT: Ett större reportage med Robert Rosén inför flytten till Ryssland kommer i nästa vecka.

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons