Annons

Stjärnan stannar i Växjö Lakers

Publicerad 10 maj 2017
Foto: Smålandsposten
Foto: Smålandsposten

Eric Martinsson har imponerat i Växjö Lakers-tröjan de senaste åren och NHL-rykten har florerat kring backen. Men nu kan VXOnews avslöja att 24-åringen väljer bort flera NHL-klubbar och blir kvar i Växjö även nästa säsong.

– Jag kommer fullfölja mitt kontrakt med Växjö Lakers. Jag har haft intresse från framför allt två klubbar i NHL, som jag har träffat och pratat med. Men jag känner att jag vill spela mitt sista år i Växjö och göra det så bra som möjligt och gå hela vägen, säger han till VXOnews.

Annons

Även inför den gångna säsongen hade Eric Martinsson intresse från NHL-klubbar men bestämde sig direkt för att stanna. Den här gången var beslutet svårare.

– I år har jag lyssnat mer noga och tänkt till mer. Det är en dröm att spela i NHL men ju mer tiden har gått och framför allt efter landslagsspelet så har jag haft tid att tänka. Man känner om det är dags eller inte och jag mår bäst av att spela i Växjö och ta fler steg i min utveckling. Jag har mer att hämta i SHL och om jag åker över som 24-åring eller 25-åring spelar inte så stor roll, säger han.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons