Annons

Stjärnorna lämnar Växjöklubben

Växjö • Publicerad 21 juli 2020
.Foto: JOEL MARKLUND

Athletics 24 Seven SK i Växjö tappar tre av sina stora namn. Den helt sponsorfinansierade klubben har drabbats av coronakrisen och en storsponsor har hoppat av satsningen, skriver Smålandsposten.

Det har gjort att klubbens styrelse har sagt till de aktiva att de får söka sig vidare till andra klubbar om de vill eftersom klubben inte längre kan satsa ekonomiskt i samma utsträckning som tidigare. Viktor och Jakob Gardenkrans har skrivit på för Upsala IF och Fanny Roos kommer att byta klubb till Malmö AI.

Annons

– När jag fick veta att klubben tappade en stor sponsor kände jag att det var tvunget att flytta. Jag kommer bo kvar här och fortsätta med min tränare Vésteinn Hafsteinsson. För mig personligen blir skillnaden bara att jag tävlar för några andra. Men Malmö visade stort intresse för mig och det verkade vara en bra förening, säger Fanny Roos till Smålandsposten.

Läs mer om Athletics 24 Seven SK:s framtid här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons