Annons

Storföretaget blir sponsor till Växjölaget

Publicerad 20 december 2017

Växjöbaserade storföretaget App Properties AB går in som sponsor med Växjö Norra IF. Enligt föreningen rör det sig om ett sponsorsavtal på ett sexsiffrigt belopp över de två kommande säsongerna.

Avtalet ska bland annat stärka undomsverksamheten och hjälpa till med arbetet att integrera nyanlända barn och ungdomar in i svenska samhället genom idrotten.

Annons

– Att aktivera nyanlända barn och ungdomar för att hjälpa till att slussa in dem i vår ordinarie verksamhet ser vi som vårt bidrag till att integrera dem i svenska samhället och vår föreningskultur. Stödet vi får från APP Properties är avgörande för att vi ska kunna fortsätta arbetet och att få möjlighet att utveckla det i framtiden. Det är viktigt att företag på detta sätt spelar en aktiv roll då det är omöjligt för oss föreningar att själva finansiera detta arbete, därför känner jag stor tacksamhet till APP Properties, säger Växjö Norras klubbchef Marcus Isaksson till klubbens hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons