Annons

Storklubben intresserade av Växjöstjärnan

Publicerad 5 juli 2017
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

Växjö DFF har inte förlorat en match i Elitettan sedan slutet av maj förra året. Laget har en mycket bra defensiv och kraft i offensiven, inte minst genom skyttedrottning Anna Anvegård. Lagets stjärna har efter de senaste säsongernas framgångar dragit många blickar till sig. Sydsvenskan rapporterar nu att den allsvenska toppklubben FC Rosengård är intresserade av 20-åringen. Under tisdagskvällens match mellan Böljan och Växjö DFF i Falkenberg fanns Rosengårds sportchef Therese Sjögran och fotbollsansvarige Erling Nilsson på plats.

– Man ser att hon har något extra. Hon glänser i vissa lägen. Jag vet inte om hon är en allsvensk forward i dag, men klart att hon är intressant. Vi kommer att ha koll på henne under hösten. Sen får vi se vad som händer om Växjö går upp i allsvenskan, om hon kan vara intresserad av en flytt ändå, säger Therese Sjögran till Sydsvenskan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons