Annons

Stort intresse för Östers kvalmatch – så många biljetter har sålts

Växjö • Publicerad 9 november 2022
5 725 personer såg Öster-Brommapojkarna i början av oktober. På torsdag väntar en ny match med stor publik.
5 725 personer såg Öster-Brommapojkarna i början av oktober. På torsdag väntar en ny match med stor publik.Foto: Urban Nilsson

På torsdag spelar Östers IF en av klubbens viktigaste matcher på många år. Det är den första av två kvalmatcher till Allsvenskan mot Varberg. Enligt Öster är intresset för matchen på Visma Arena stort och drygt 3 500 biljetter har hittills sålts till matchen och försäljningen fortsätter att öka.

Det ska även vara stor efterfrågan på platser i restaurangen Östergatan.

Annons

"Till sist en liten uppmaning: Kom till Arenan i god tid och ta dig ut på läktaren i god tid till matchstart för att ge laget det stödet som de förtjänar. Ni på läktaren kommer att spela en avgörande roll på torsdag!", skriver Östers IF på sin hemsida.

Östers högsta publiksiffra på hemmaplan den här säsongen är på 5725 som kom under publikmatchen mot Brommapojkarna den 4 oktober. Det var då fri entré tack vare företag och partners.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons