Annons

Stort publikintresse för Öster – kraftig ökning i antal sålda säsongskort

Växjö • Publicerad 2 februari 2024
Allt fler verkar vilja se Östers IF spela matcher.
Allt fler verkar vilja se Östers IF spela matcher.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Östers publiksnitt på hemmaplan ökade under förra säsongen med 52 procent och nu verkar den positiva utvecklingen fortsätta. Över 1 500 personer såg Öster besegra Länslaget med 6-0 i Tipshallen förra veckan och trycket på säsongskortsförsäljningen är stort.

Den 1 december drog Öster igång säsongskortsförsäljningen och sedan dess har 558 säsongskort köpts. Det är en ökning med ungefär 200 säsongskort jämfört med samma tid i fjol.

Annons

– Under förra säsongen hade vi en enormt fin publikutveckling på Visma Arena och inte minst på den nya Familjeläktaren samt på Södra stå. Vad vi glädjande kan se via vår försäljning i år är att vi framförallt har många nya säsongskortsinnehavare på vår ståplatssektion, säger Jonatan Larsson, Evenemangs- och Privatmarknadsansvarig i Östers IF.

I säsongskortet ingår Östers alla hemmamatcher i Superettan, träningsmatcher och Svenska cupen.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons