Strömavbrott och mörkt för Växjö Lakers

Luleå • Publicerad 30 januari 2020
Filip Hållander sätter 0–4 på Viktor Fasth.
Filip Hållander sätter 0–4 på Viktor Fasth.Foto: SIMON ELIASSON

Först flyttades matchen fram en halvtimme på grund av ett strömavbrott i Coop Norrbotten Arena. Sedan började matchen. Då blev det ännu mörkare för Växjö Lakers.

Serieledande Luleå gjorde 0–3 på 10.45 och sedan blev det aldrig speciellt spännande. I andra perioden utökade hemmalaget till 0–4 och 0–5 innan Casey Bailey gjorde Lakers enda mål och spikade förlustsiffrorna till 1–5 i tredje perioden.

Växjö Lakers är tia i tabellen, tre poäng före Brynäs som jagar på elfte plats. Gävlelaget har dock en match mer spelad.