Annons

Stulic nöjd med landslagsdebuten

Växjö • Publicerad 17 februari 2019
Foto: Filip Sjöfors

Östermålvakten Victor Stulic kan se tillbaka på en fantastisk vecka. Han höll nollan i sin landslagsdebut med P17-landslaget. Han fick en ny chans och gjorde flera fina räddningar i gruppfinalen mot Tjeckien och han fick vara med att vinna fyrnationsturneringen i La Manga.

– Det var riktigt stort att dra på sig den blågula tröjan. Att stå där och lyssna på nationalsången, det var en upplevelse. Sen var det kul att det gick så bra också, säger Victor Stulic till svenskfotboll.se.

Annons

I den allra första matchen i landslaget blev det 5–0 mot Rumänien.

– Jag tror knappast att det går att få en bättre landslagsdebut. Det gick riktigt bra. Jag var väldigt glad den kvällen. Jag kände mig glad i hela kroppen, det var en grym känsla som nästan inte går att beskriva, säger Victor Stulic till svenskfotboll.se.

Förbundskaptenen Christofer Augustsson var mycket nöjd med debutanten.

– Han gjorde en väldigt bra turnering. Han hade få landslagssamlingar innan La Manga och att hålla nollan i sin debut är starkt. Han kom i gruppen snabbt och bra. Det är en duktig målvakt som är bra med fötterna. Sen bidrog han även med en del fina räddningar i sista matchen mot Tjeckien. Överlag gjorde han en väldigt bra samling, säger Christofer Augustsson till svenskfotboll.se.

I dag spelar Öster cupmatch borta mot Falkenberg.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons