Annons

Supportrar stängs av efter Lakersmatchen

Publicerad 20 mars 2017
Arkivbild - bilden har inget med den aktuella händelsen att göra. Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Arkivbild - bilden har inget med den aktuella händelsen att göra. Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Emil Pettersson blev stor hjälte för sitt Växjö Lakers när han i sudden death avgjorde söndagens match borta mot Malmö Redhawks. Efter matchen utspelade sig skandalscener där Malmöfansen kastade in flaskor och andra föremål på isen. Nu rapporterar flera medier att två supportrar stängs av i enlighet med SHL:s regelverk.

– Det innebär sex månader. Det är våra publikvärdar som identifierade dem när det hände. Nu ska vi titta på bildmaterialet för att se om vi kan identifiera fler, säger Malmös säkerhetsansvarige Linda Magnusson till Aftonbladet.

De hoppas att det arbetet är klart innan torsdag, då lagen möts i Malmö igen. Redan under tisdagen är det dags för en ny drabbning mellan lagen, då i Vida Arena. VXOnews var på plats under måndagens träning - se en rapport från träningen och intervju med Dennis Everberg i vårt slutspelsmagasin här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons