Annons

Svenska stjärnorna gör upp om SM-medaljer i Växjö

Växjö • Publicerad 24 februari 2022
Khaddi Sagnia.
Khaddi Sagnia.Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT

I helgen, 25-27 februari, arrangeras inomhus-SM i friidrott i Telekonsult Arena i Växjö. Det är fjärde gången som IFK Växjö står som värd för mästerskapet.

Flera svenska stjärnor kommer till Växjö för att försöka få med sig fina resultat och medaljer. Bland dessa finns världslöparna Andreas Almgren, Sara Christiansson och Meraf Bahta (3000 meter), längdstjärnorna Khaddi Sagnia och Thobias Montler samt kulstötaren Fanny Roos från Ryssby.

Annons

Dessutom arrangeras diskustävlingar, som dock inte ingår i SM, med bland annat de olympiska medaljörerna Daniel Ståhl och Simon Pettersson.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons