Annons

TAIF-backen tvingas sluta

Tingsryd • Publicerad 7 januari 2019
Björn Karlsson.Foto: Roger Carlsson

Mitt under den just nu pågående säsongen anslöt Björn Karlsson till Tingsryd från Oskarshamn. Skadorna har under försvararens karriär varit många, där flera hjärnskakningar har förstört för 30-åringen.

På måndagen kom besked om att Karlsson nu avslutar karriären.

Annons

”Det är oerhört ledsamt att Björn som idag fyller 30 år tvingas att avsluta sin karriär i förtid till följd av den senaste hjärnskakningen. Björn har verkligen bidragit med sitt stora spel och sin oerhörda rutin under den tid som han har spelat hos oss i Tingsryds AIF. Det var oerhört glädjande för oss att Björn valde att ge sin karriär en omstart hos sin moderklubb, dessvärre så slutade det långt tidigare än både vi och Björn hade hoppats på. Björn har ett stort spel i sig och om han hade haft en annorlunda skadehistorik så hade han varit en given elitspelare under många år framöver, skriver klubben i sociala medier.”

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons