Publicerad 28 november 2018
Max Novak.
Max Novak.Foto: Lena Gunnarsson

Tingsryd föll på onsdagen borta mot Almtuna efter straffar.

Tingsryd var i underläge efter den första perioden sedan Erik Santesson hade hittat nät bakom Tex Williamsson för Almtuna efter ungefär 15 minuter.

I inledningen av den andra perioden var det TAIF som svarade – och det dubbelt.

Kim Tallberg ordnade 1-1 efter 21:42 och bara 31 sekunder senare slog Max Novak till och så var det gästerna som var i ledning. Men det skulle svänga igen. Innan den andra perioden var över hade Almtuna återtagit ledningen, Per Svensson och Lucas Sandström målskyttar för hemmalaget.

TAIF:s Gustav Olhaver kvitterade sedan i den tredje perioden och Tingsryd skakade fram förlängning.

En övertid som blev mållös och när straffar sedan skiljde lagen åt var det Almtuna som drog det längsta strået.