Annons

Taifspelarens fyndiga uppfinning

Publicerad 17 juli 2017
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

Semester och vila i all ära, men vissa verkar vilja hålla igång i alla fall. En av dem är Tingsryds Niklas Enberg som gjort en temporär skottramp med hjälp av en traktor.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Det närmar sig ny säsong! Då gäller det att improvisera - här ser ni min provisoriska skottramp!<a href="https://twitter.com/hashtag/taifse?src=hash">#taifse</a> <a href="https://twitter.com/hashtg/hockeyallsvenskan?src=hash">#hockeyallsvenskan</a> <a href="https://t.co/FsDPdHO8F5">pic.twitter.com/FsDPdHO8F5</a></p>&mdash; Niklas Enberg (@NiklasEnberg) <a href="https://twitter.com/NiklasEnberg/status/886200510319120385">July 15, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons