Tingsryd • Publicerad 10 februari 2019
Kim Tallberg.
Kim Tallberg.Foto: Lena Gunnarsson

Inför söndagens match mellan Tingsryds AIF och IK Pantern skiljde det två poäng mellan lagen i tabellen. Det blev en tajt match som fick avgjordes på övertid.

Sex minuter in i matchen gjorde Pantern 1-0 genom Nick Olesen. Men i den andra perioden kom Tingsryd tillbaka med ett kvitteringsmål av Daniel Ljunggren. I powerplay gav sedan Simon Norberg sitt Tingsryd ledningen i matchen. Ledningen höll dock bara i någon minut innan Pantern kvitterade till 2-2.

Strax innan den sista periodvilan tog Pantern ledningen på nytt. Björn Svensson styrde in ett skott bakom Tex Williamsson i Tingsrydsmålet.

En bra bit in i den tredje perioden var ställningen 3-2 till Pantern. Men med tolv minuter kvar av ordinarie tid kom kvitteringen genom Kim Tallberg, vars mål också innebar att matchen gick till förlängning.

På övertid gjorde Pantern mål genom Matias Lassen, vilket innebar att Tingsryd får nöja sig med en poäng.