Tingsryd straffades på hemmais

Tingsryd • Publicerad 24 oktober 2018

Tingsryd förlorade onsdagens match mot Björklöven på straffar inför 1 420 i publiken.

Oscar Holst gjorde matchens första mål med drygt 40 sekunder kvar av den första perioden. Efter en mållös mittenperiod gjorde Daniel Ljunggren 2-0 till hemmalaget i Nelson Garden Arena med knappt tolv minuter kvar att spela av matchen. Målet kom i powerplay efter att Björklöven fått ett lagstraff för att ha haft för många spelare på isen.

Björklöven kom dock tillbaka in i matchen med ett reduceringsmål i powerplay med mindre än fyra minuter kvar att spela. I jakten på ett kvitteringsmål tog gästerna ut målvakten och med 13 sekunder kvar av ordinarie speltid gjorde Björklöven 2-2 och tog matchen till övertid, som slutade mållös.

I straffläggningen gjorde Tingsryd ett mål genom Daniel Öhrn men gästerna från Umeå satte två stycken och tog extrapoängen i matchen.