Tingsryd tog trea mot topplaget

Tingsryd • Publicerad 13 februari 2019

Tingsryd fixade tre otroligt sköna poäng i onsdagens hemmamöte med serieledande AIK. Matchen slutade 3–2 efter att Max Novak blivit hjälte med det avgörande målet i tredje perioden.

Tingsryd öppnade bäst och gjorde matchens två första mål. Vid båda tillfällena var det Filip Ahl som fick jubla och båda målen kom i powerplay.

AIK jobbade sig tillbaka i matchen via två mål av Jesper Frödén. Men Max Novaks 3–2 efter 11.00 av tredje perioden gav tre välbehövliga poäng till Tingsryd.

Tack vare segern klättrar Tingsryd en plats i tabellen.