Annons

Tränaren: ”Det är en kille som jag personligen inte gillar”

Bergen/Växjö • Publicerad 27 november 2018
Elmin Nurkic.
Elmin Nurkic.Foto: Lena Gunnarsson

Den förre Östers IF-spelaren Elmin Nurkic lämnade Varberg under säsongen och flyttade till norska Nest-Sotra. Om Nurkic kommer att stanna i N-E nästa fotbollsår är oklart. Men lyssnar man till vad hans nuvarande tränare säger om honom så lutar det åt det hållet. Om han själv vill det efter sådan kritik.

- I amerikanska idrotter är man hänsynslös. Där handlar allt om siffror och statistik. Är din statistik dålig så är det över för dig. Det finns inget annat, säger Nest-Sotras tränare Steffen Landro till Bergensavisen enligt Fotbollskanalen och fortsätter:

- Och så jobbar vi också. Vi har till exempel en svensk här som heter Elmin Nurkic. Det är en kille som jag personligen inte gillar. Jag gillar inte att träna honom, jag gillar egentligen inte hans spelartyp och jag bävar för att jag kanske måste jobba med honom i ett år till. Men hans statistik är helt enorm. Han plockar motståndarens bästa spelare på varje fast situation. Han är ett monster, och han ser till att mitt lag tar poäng. Därför måste jag ha honom här.

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons