Annons

Tränarna förlänger med Växjö DFF

Växjö • Publicerad 3 januari 2023 • Uppdaterad 4 januari 2023
Desirée Saad är framgångsrik F19-tränare i Växjö DFF.
Desirée Saad är framgångsrik F19-tränare i Växjö DFF.Foto: LENA GUNNARSSON

Växjö DFF har förlängt med huvudtränaren för akademilaget F19, Desirée Saad. Hon kom till klubben inför årets säsong och ledde laget till ett SM-silver. Hon är också NIU-Instruktör på Växjö Fria Gymnasium.

– Vi är väldigt stolta över Desirée och hennes resa här i Växjö DFF. Hennes personlighet och närvaro har smittat av sig rejält på alla övriga i klubben och hon har framförallt bidragit till en mer öppen tillvaro här i Växjö DFF, säger sportchefen Dennis Popperyd.

Annons

Dessutom stannar A-lagets målvaktstränare Tonny Johansson i ytterligare två år.

– Det är svårt att hitta en så ambitiös och noga arbetande målvaktstränare som Tonny. Vi är väldigt nöjda med hans sätt att utveckla, leda och instruera målvakterna i Växjö DFF och det ska bli roligt att se hur detta kommer ske i en allsvensk miljö nästa säsong och även året därefter vilket vi är väldigt glada för, säger Dennis Popperyd.

Tonny Johansson blev målvaktstränare för A-laget inför säsongen 2021.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons