Annons

Trojalegendaren investerar i Växjöbolag

Näringsliv • Publicerad 27 juli 2023
Mattias Weinhandl i Linköpingströjan 2012.
Mattias Weinhandl i Linköpingströjan 2012.Foto: NILS JAKOBSSON

Växjöbolaget Boards on fire har skapat en plattform som snabbt får ut information i hela verksamheter – en sorts digital whiteboard.

För att stärka kassan tar företaget in nya 10 miljoner kronor och bland investerarna finns bland andra Mattias Weinhandl.

Annons

Den forne snipern på is har bytt klubba och puck mot en ny karriär som affärsängel, där Weinhandl investerar i startup-företag.

Enligt sajten breakit.se kom Mattias Weinhandl i kontakt med Mats Ekenstam, vd för Boards on fire, under ett event i våras.

– Det var grymt. När jag såg honom på scenen tänkte jag att den gubben har investerat i många bolag, han passar perfekt. När vi började snacka insåg jag att han passade perfekt in värderingsmässigt och relationellt, och han är ju från Ljungby vilket såklart är en bonus, säger Mats Ekenstam till breakit.se.

”När vi började snacka insåg jag att han passade perfekt in värderingsmässigt och relationellt.”
Mats Ekenstam
Daniel EnestubbeSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons