Annons

Trotjänaren återvänder till Växjö Vipers

Publicerad 18 maj 2017
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

Han har gjort nästan 150 matcher för Växjö Vipers. Nu står det klart att Simon Ohlsson återvänder till klubben - men inte som spelare. Han kommer istället att inneha rollen som chefsassisterande materialansvarig.

– Simon står för en mentalitet som vi önskar finns på alla plan inom trupp och ledarstab. Simon har ett stort hjärta för föreningen och vill bidra till gruppens utveckling vilket är viktigt på alla poster hos oss. Det är verkligen en kanonvärvning för oss i och med hans historik och viljan till förnya/förbättra. Simon har en förmåga att göra sitt yttersta i alla situationer och kan bara gå in helhjärtat. Denna förmåga hos människor är något man ser mindre och mindre av därför blir värvningen ett mycket fint tillskott, säger tränaren Niklas Nordén i ett pressmeddelande.

Annons

Simon Ohlsson lämnade Växjö Vipers inför den gångna säsongen efter sex år som spelare i klubben.

– Det känns jätteroligt att vara tillbaka i klubben igen även om det är på lite andra premisser. Jag har saknat grabbarna och känner att jag kan bidra med en del kulturfrågor inom gruppen. Jag brinner fortfarande för innebandy och att få vara tillbaka i denna grupp är speciellt för mig, säger han i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons