Annons

Trotjänaren förlänger med Växjö Vipers

Växjö • Publicerad 13 maj 2019
Växjö Vipers.
Växjö Vipers.Foto: Lena Gunnarsson

Johan Roos förlänger med Växjö Vipers. Den kommande säsongen blir hans 14:e i föreningen.

– Johan är och har under lång tid varit en del av Vipers ryggrad och hans förlängning betyder mycket mer än det han tillför på planen. Han har Vipershjärta, står fast med stor pondus och är en av spelarna som vi i tränarstaben vill ska leda Vipers framöver. Den form som han visade upp under vårsäsongen ska vi bygga vidare på under kommande säsong, säger tränare Christian Guntsch.

Annons

Johan Roos har spelat 341 matcher i representationslaget och gjort 251 poäng, varav 143 mål och 108 assist.

– Denna gången känns det extra roligt att skriva på det nya avtalet med Växjö. Avslutningen på förra säsongen visade att vi är ett topplag och känslan inför kommande säsong är att vi nu ytterligare ska växla upp för att utmana på riktigt. Jag har fått mersmak och vill vara en av de pådrivande krafterna som ska få laget och individer att ta nästa steg. Växjö kommer bli att räkna med kommande säsong, säger han.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons