Publicerad 4 november 2018
Robin Olsson sköt 1-0 redan efter 16 sekunder.
Robin Olsson sköt 1-0 redan efter 16 sekunder.Foto: Lena Gunnarsson

Senast borta mot Västerås fick Tingsryds AIF rena rama mardrömsstarten. När laget mötte Karlskoga hemma i Nelson Garden arena på söndagen var det raka motsatsen.

Lagkapten Robin Olsson skickade nämligen in 1-0 till de grönvita redan efter 16 sekunder.

Gästerna kvitterade sedan till 1-1 efter 14:13, Jonatan Harju målskytt, så glädjen blev inte långvarig för de 1407 i hemmapubliken.

1-1 stod sig sedan perioden ut. Hemmalaget återtog ledningen 3:24 in i mittenakten. Efter fint klapp-klapp-spel var Joachim Nermark sist på pucken. Knappa fem minuter senare skulle nyförvärvet, som i fjol spelade för just Karlskoga – Filip Ahl – ladda sin bössa.

Pang, 3-1 till Tingsryd, som också var ställningen efter 40 spelade minuter.

Gästerna fick in en reduceringspuck i den tredje perioden. Dennis Fröland slog till efter 43 minuter.

Men närmare kom aldrig Karlskoga. Tingsryd knep tre tunga poäng efter seger med 3-2.