Annons

TV-profilen i trafikolycka – kom aldrig fram till Växjö: ”Hamnade ute på en åker”

Ishockey • Publicerad 27 december 2023
Patrik Westberg skulle ha kommenterat Växjö Lakers–Rögle på annandagen men råkade ut för en trafikolycka på väg till matchen.
Patrik Westberg skulle ha kommenterat Växjö Lakers–Rögle på annandagen men råkade ut för en trafikolycka på väg till matchen.Foto: MATHIAS BERGELD

TV-profilen Patrik Westberg skulle ha kommenterat mötet på annandagen mellan Växjö Lakers och Rögle. Så blir det inte eftersom att 53–åringen var inblandad i en trafikolycka på väg till Växjö.

– Jag är lite omskakad men får bra hjälp och har haft en väldig tur då jag känner mig hel till skillnad från bilen, skriver Westberg i ett SMS till Smålandsposten och fortsätter:

– Vägen var som en isbana, voltade, snurrade, tackar högre makter att det inte var några träd där. Jag hamnade ute på en åker, typ. Räddningstjänsten kom och hjälpte mig ur bilen och sa att jag hade haft en väldig tur.

Alexander JepsenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons