Annons

Två spelare förlänger med Växjö Vipers

Växjö • Publicerad 17 mars 2020
Karljohan Ahlroth
Karljohan Ahlroth

Tidigare under tisdagen blev det klart att André Andersson lämnar Växjö Vipers för spel i Schweiz. Men dagen bjöd också på två positiva Vipersnyheter. Karljohan Ahlroth och Linus Pettersson stannar i klubben. Duon har skrivit på nya tvåårskontrakt.

”Jojjo är en fantastisk spelare att arbeta med, både för mig som tränare och för hela föreningen. Han har en härlig vilja att utvecklas och har höga mål med sin innebandy. Det ska bli oerhört spännande att se hans fortsatta utvecklingskurva”, säger tränaren Johan Schönbeck till Vipers hemsida.

Annons

”Linus är modellen för en lagspelare. Han ger allt i alla lägen och betyder så mycket mer för ett lag än många utanför gruppen förstår. Jag vet att han kommer fortsätta jobba med samma energi och därmed ta nya steg, fortsätter tränaren om dagens andra förlängning.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons