Två tunga minuter fällde Öster – tappar i serietoppen

Fotboll • Publicerad 22 maj 2023 • Uppdaterad 24 maj 2023

Här saknas innehåll

Öster hade en tung andra halvlek när de mötte Västerås i ett riktigt toppmöte borta. Efter att ha kommit från en första där de fanns gott om chansen att ta ledningen blev det i stället hemmalaget som satte det första målet, och det andra snabbt i följd.

Jabir Abdihakim Ali satte 1–0 i matchminut 61 och två minuter senare utökade Jaheem Burke till 2–0.

Jakten på reducering blev inte så hemskt intensiv, men den kom ändå till slut. Med två minuter kvar att spela av ordinarie tid gjorde Adam Bergmark Wibergs Östers första för kvällen.

Ett skott i stolpen av Isak Magnusson blev det sista som hände i matchen, som Öster alltså förlorade med 1–2.

Vladimir Rodic och Niklas Söderberg deppar.