Annons

Två tunga namn har förlängt med Öster – så långa är kontrakten

Fotboll • Publicerad 15 januari 2024
Ivan Kricak och Vladimir Rodic.
Ivan Kricak och Vladimir Rodic.Foto: BILDBYRÅN

Östers IF gick under söndagseftermiddagen ut med att två spelare har förlängt sina kontrakt med klubben.

Och det var två tunga namn som presenterades.

Annons

Spelarna det rör sig om yttern Vladimir Rodic och mittbacken Ivan Kricak. Båda har skrivit på avtal som sträcker sig de två kommande säsongerna.

– Jag är väldigt glad över att förlänga mitt kontrakt ytterligare två år med en så fantastisk klubb. Jag tycker att vi har allt som krävs för att detta år skall bli fantastiskt. En ny tränare på plats och en fantastisk spelargrupp. Nu är det fullt fokus på att ge precis allt vi kan varje dag och för att vi ska nå våra högt ställda mål, säger Vladimir Rodic till Östers hemsida.

Här saknas innehåll

Ivan Kricak säger följande till samma sajt:

– Efter ett långt vinteruppehåll är det äntligen dags att starta en ny säsong och jag är glad att det blir i Öster. Med en ny tränare och en stark spelargrupp är vi beredda att kriga för varje vinst från första matchen. Jag är säker på att vi har en fantastisk säsong framför oss.

Vito Stavljanin, sportchef i Öster, är glad att spelarna blir kvar i klubben.

– Vi har under en längre tid jobbat hårt på att förlänga med Rodic och Kricak och det känns väldigt bra att vi nu är i mål. Det är två spelare med stor erfarenhet och hög nivå som blir viktiga delar i vårt truppbygge, säger han.

Per MagnussonSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons