Uddamålsförlust för Växjö Vipers

Växjö • Publicerad 25 november 2019
.
.Foto: Filip Sjofors

Växjö Vipers damlag förlorade söndagens match borta mot Lindås Rasta IBK med 4-3. Det matchavgörande målet kom med mindre än fem minuter kvar av matchen.

Lindås Rasta tog ledningen efter 14 minuter. Två minuter senare gjorde laget också 2-0. Hanna Jönsson reducerade med knappt en och en halv minut kvar av den första perioden men 2-1 stod sig endast i 26 sekunder innan Lindås Rasta utökade sin ledning på nytt.

Efter en mållös mittenperiod reducerade Vipers genom Sofie Dahl i mitten av den tredje perioden. Två minuter senare gjorde hon också 3-3.

Likaläget stod sig i ett par minuter innan Lindås Rasta kunde göra matchens sjunde och sista mål till 4-3.