Annons

Utomhusplan för innebandy invigd

Ingelstad • Publicerad 13 augusti 2019

I veckan invigde Ingelstad IBK sin nya utomhusplan för innebandy. Med ekonomisk hjälp av Sparbanksstiftelsen Kronan och Växjö Charity har klubben köpt in en plan som ska ge barn och ungdomar i samhället en möjlighet att spela innebandy utomhus.

"Med hjälp av planen skapar vi nya möjligheter för spontaninnebandy och innebandy över kön och åldersgränser. Att skapa nya och öka möjligheterna för våra ungdomsspelare att ägna sig åt vad de tycker allra bäst om är en viktig faktor för Ingelstad IBK”, skriver klubben på sin Facebooksida.

Många ideella krafter har varit med och fixat planen och Växjö Vipers har skänkt en sarg till klubben. Planen är till för spontaninnebandy och tillgänglig för alla men Ingelstad IBK:s bokade aktiviteter går i första hand, skriver klubben på Facebook.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons