unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Växjö DFF besegrade topplaget Rosengård

.
.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Växjö DFF har stått för en väldigt fin allsvensk höst. Efter att ha legat sist i tabellen har laget klättrat i tabellen och blivit ett mittenlag. Under säsongens sista match besegrades topplaget FC Rosengård med 1-0.

Matchens enda mål kom på straff genom Signe Holt Andersen. Målet kom i matchminut 38 och trots att Rosengård försökte få till en kvittering höll Katie Fraine i Växjömålet nollan på nytt.

Växjö slutar sexa i den allsvenska tabellen. Det är den bästa placeringen som Växjö DFF har slutat på i allsvenskan. Tidigare år har Växjö slutat sjua och nia. Kopparbergs/Göteborg FC är svenska mästaren och Kristianstad klättrade förbi FC Rosengård i tabellen och slutade tvåa.