Annons

Växjö DFF värvar mittfältare från allsvenskan

Växjö • Publicerad 8 december 2021
Olivia Mattsson.Foto: PELLE BÖRJESSON

Växjö DFF värvar den 22-åriga mittfältaren Olivia Mattsson från Örebro. De har skrivit ett 1+1-avtal, vilket innebär att hon kommer att spela för Växjö nästa säsong med möjlighet för spel även säsongen 2023.

– Det känns jättebra att ha skrivit på för Växjö DFF. Klubbens ambitioner inför nästa säsong stämmer överens med mina och är något jag vill ta del av. Jag tror att den nya miljön kommer att gynna min utveckling och jag ser fram emot att vara med på resan, säger Olivia Mattsson till klubbens Facebooksida.

Annons

Sportchefen Dennis Popperyd beskriver Olivia Mattsson som en ”stabil och sittande mittfältare som inte går bort sig i första hand. En spelare som har det naturligt i att vända spelet och som man så fint kallar det att spela enkelt vilket man absolut inte ska underskatta”.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons