Växjö Lakers besegrade förhandsfavoriten

Växjö • Publicerad 14 november 2020
.
.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Växjö Lakers vann lördagens match hemma mot Luleå, som tippats vinna årets SHL, med 3-2 och tog därmed femte raka segern i Vida Arena.

Gästerna tog ledningen efter 02.36 men Lakers kvitterade genom Ilari Melart som har gjort mål i flera matcher i rad.

I den andra perioden gjorde Robert Rosén 2-1 till Växjö Lakers och det var Rosén som skulle avgöra matchen i den tredje perioden också.

Efter att Niklas Olausson gjort 2-2 med halva den tredje perioden kvar att spela kunde Robert Rosén göra 3-2 med drygt fyra minuter kvar av matchen. Det blev slutresultatet.

Andrew Calof noterades i sin första hemmamatch sedan återkomsten till Växjö för två assist.