Växjö Lakers besegrade topplaget

Växjö • Publicerad 2 november 2019
.
.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Växjö Lakers är tillbaka som vinnare. Under lördagen besegrades Luleå med 2-1 i Vida Arena. Laget stod för en bra match och fick med sig tre viktiga poäng.

Pontus Holmberg styrde in matchens första mål i början av den andra perioden. Skottet kom från Martin Lundberg. Tio minuter senare kvitterade Luleå men 1-1 stod sig inte mer än ett par minuter innan Emil Pettersson gjorde matchavgörande 2-1.

I slutet av matchen försökte Luleå göra ett nytt kvitteringsmål och tog ut målvakten. I tom bur kunde Erik Josefsson göra 3-1.