Växjö Lakers föll i Malmö

Under torsdagskvällen förlorade Växjö Lakers med 3–5 när laget besökte Malmö Redhawks i Malmö Arena.
Malmö • Publicerad 21 november 2019
.
.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Växjö Lakers tog ledningen redan efter 4.22 och det var Ilari Melart som satte pucken i nätet.

Malmös kvittering kom först i andra perioden genom Matias Myttynen. Knappa minuten senare gjorde Lars Bryggman ytterligare ett Malmömål när Brendan Shinnimin satt i utvisningsbåset.

När Shinnimin kom ut på is igen spelade han fram kapten Erik Josefsson som kvitterade till 2–2. Men innan perioden var över hade Malmö tagit en tvåmålsledning.

Växjös Ludvig Nilsson inledde den tredje perioden med ett reduceringsmål. Han spelades fram av Jakob Forsbacka-Karlsson och Roman Horak.

Men innan matchen var över hann Malmös Max Görtz ta tillbaka tvåmålsledningen i numerärt överläge.

Matchen slutade med att Malmö vann med 5–3. Lakers spelar sin nästa match på lördag. Då står Djurgården för motståndet.