Växjö Lakers föll i Skellefteå

Växjö • Publicerad 12 november 2020
.
.Foto: OLA WESTERBERG

Efter sex raka matcher med poäng föll Växjö Lakers borta mot Skellefteå med 4-2 under torsdagskvällen.

Lakers tog ledningen efter knappt sex minuters spel genom kapten Erik Josefsson. Ledningen stod sig i ungefär fem minuter innan Skellefteå kvitterade genom Andreas Wingerli. 32 sekunder senare gjorde Skellefteå 2-1 genom Joakim Lindström.

Efter en mållös mittenperiod gjorde Martin Lundberg 2-2 efter knappt 13 minuter kvar av ordinarie tid. Men likaläget stod sig endast i 19 sekunder innan Adam Wilsby gjorde 3-2 till hemmalaget i Skellefteå.

Med drygt två minuter kvar av matchen gjorde tidigare Växjö Lakers-spelaren Arvid Lundberg 4-2 i tom bur.