Annons

Växjö Lakers lånar in back

Växjö • Publicerad 7 februari 2022
Kristianstads Amil Krupic.
Kristianstads Amil Krupic.Foto: PETTER ARVIDSON

Växjö Lakers lånar in backen Amil Krupic från Kristianstads IK under resterande del av säsongen. Han ansluter till Växjöklubben omedelbart.

– Vi är mycket tacksamma att Kristianstad har varit samarbetsvilliga i den här situationen. Amil är en spelare som vi anser kan komma in och hjälpa vår backsida i det prekära läget som uppstått. Amil är en back som med hjälp av sitt fina spelsinne och passningsegenskaper kommer passa väl in i vårt sätt att spela, säger sportchefen Henrik Evertsson till klubbens hemsida.

Annons

26-årige Amil Krupic har spelat 184 allsvenska matcher och under den här säsongen har han gjort 27 poäng (4+23) på 34 matcher.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons