Annons

Växjö Lakers lånar in forward från Oskarshamn

Ishockey • Publicerad 23 december 2023
John Dahlström.
John Dahlström.Foto: FREDRIK SUNDVALL

IK Oskarshamns forward John Dahlström har under hela säsongen befunnit sig i den så kallade frysboxen och har hittills inte spelat en enda match i SHL.

Nu väljer Växjö Lakers att låna in 26-åringen för att utöka numerären i truppen under en period där Noah Östlund spelar VM med Juniorkronorna och Victor Stjernborg och Kalle Kossila går skadade.

Annons

”John Dahlström har under säsongen varit registrerad som spelare i IK Oskarshamn och parterna har försökt hitta en lösning där John ska kunna spela hockey. Under nästkommande veckor lånas därför John ut till Växjö Lakers” skriver IK Oskarshamn på sin hemsida.

John Dahlström, som är inne på sin sjätte säsong i Oskarshamn, ansluter till Växjö Lakers när laget återsamlas för träning under juldagen. På annandagen ställs Lakers, precis som i tisdags, mot Rögle i Vida Arena när SHL:s mellandagsspel inleds.

Daniel EnestubbeSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons