Annons

Växjö Lakers tecknar nytt namnavtal

Växjö • Publicerad 6 december 2022
Foto: JONAS LJUNGDAHL

Sedan Växjös ishockeyarena invigdes 2011 har den hetat Vida Arena. Avtalet mellan Växjö Lakers och sågverkskoncernen Vida har varit skrivet till och med säsongen 2024/2025. Men nu bryts det befintliga avtalet för att de ska skriva på ett nytt tioårsavtal.

– Det är väldigt roligt att Vida och Lakers har valt att fortsätta sitt samarbete som började för 11 år sedan. Lakers har haft fina sportsliga framgångar under vårt samarbete och vi hoppas att både Lakers och Vida fortsätter att växa på det utvecklande sätt som vi båda gjort de senaste åren, säger Måns Johansson, koncernchef på Vida AB.

Annons

Vida sponsrar varje år runt 100 föreningar och projekt med fokus på barn- och ungdomsidrott på landsbygden. Kontraktet är skrivet på fem år med option på ytterligare fem år.

– Jag känner mig väldigt glad över att ha kommit överens om ytterligare 5+5 år med Vida. Att ha en trygg och lojal huvudpartner som Vida i ryggen ger oss möjlighet att fortsatt vara en konkurrenskraftig SHL-klubb. Att dessutom kunna skriva ett namnrättighetsavtal i dessa tider som råder känns extra roligt och är ett kvitto på två välmående verksamheter, säger Växjö Lakers vd Johan Markusson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons