Växjö Lakers vann över Cardiff Devils

Växjö • Publicerad 9 oktober 2018

Efter ett par veckors uppehåll drog Champions Hockey League igång på tisdagskvällen då Växjö Lakers vann över Cardiff Devils.

Walesiska Cardiff gjorde matchens första mål men Pontus Netterberg stod för en snabb kvittering. Innan perioden var över tog Växjö Lakers ledningen genom Brendan Shinnimin.

Trots flera chanser fick publiken i Vida Arena inte se fler mål förrän Jonas Røndbjerg avgjorde och sköt in slutresultatet 3-1 med knappa minuten kvar av matchen.

För att Växjö Lakers ska kunna ta sig vidare från gruppspelet krävs ytterligare en seger mot Cardiff Devils och att Bern tar sex poäng mot Red Bull Salzburg.