Annons

Växjö TS tillbaka i Elitserien – har tappat fyra set på hela säsongen

Växjö • Publicerad 28 november 2022
Växjö TS herrlag med Johan Finnhult, Robin Thour,  Magnus Larsson (lagledare), Olle Thestrup, Vilhelm Fridell, Matt Brewer och Adam Heinonen är klart för Elitserien.
Växjö TS herrlag med Johan Finnhult, Robin Thour, Magnus Larsson (lagledare), Olle Thestrup, Vilhelm Fridell, Matt Brewer och Adam Heinonen är klart för Elitserien.Foto: dr.Laszlo Illes

Växjö TS har under hösten imponerat i division 1 södra. I helgen kom två nya segrar och laget är därmed klart för Elitserien 2023.

Under hösten har Växjö TS spelat mot sju olika motståndarlag och besegrat samtliga. Uppflyttningen från division 1 till Elitserien är ett faktum efter att Växjö TS-spelarna vunnit 27 matcher och endast förlorat en. Växjölaget har endast tappat fyra set på hela säsongen.

Annons

– Otroligt kul att det gick vägen. Vi har haft det bästa laget och alla har spelat bra, allt från bra till lysande. Det har varit jäkligt kul att vara med de här sju matcherna. Killarna har skött sig exemplariskt och jag kan inte vara annat än stolt, säger Växjö TS-coachen Magnus Larsson till Smålandsposten.

Växjö TS-laget utgörs av Matt Brewer, Johan Finnhult, Vilhelm Fridell, Adam Heinonen, Olle Thestrup och Robin Thour.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons