Växjö Vipers föll i tajt toppmöte

Växjö • Publicerad 28 oktober 2018
Vipers.
Vipers.Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Vipers och Dalen har imponerat under säsongsinledningen. Under söndagen möttes lagen i Umeå och det var Dalen som vann efter förlängning. Det var en svängig match i Umeå där lagen var i ledningen vid flera tillfällen vardera. Det var hemmalaget som tog ledningen efter knappt sju minuter. I slutet av perioden kvitterade Vipers genom Magnus Jansson.

Vipers tog ledningen tidigt i den andra perioden men kort därefter gjorde Dalen två snabba mål och gick upp i ledningen på nytt. Jesper Sankell kunde dock kvittera tre minuter senare.

I den tredje perioden gjorde lagen två mål vardera. Vipers mål gjordes av Manuel Engel och Ludwig Persson. Efter ordinarie tid var ställning 5-5 och matchen gick till förlängning.

I förlängningen kunde Dalen göra 6-5 och vinna matchen.