Växjö Vipers föll mot Jönköping

Jönköping • Publicerad 23 november 2019
.
.Foto: KRISTER ANDERSSON

Under lördagseftermiddagen avgjordes SSL-matchen mellan Växjö Vipers och Jönköpings IK. De första två perioderna var jämna med i den tredje drog Jönköping ifrån och laget vann slutligen med 7–3.

Första perioden slutade 1–1. Jönköpings Rickard Hessmer gjorde det första målet under boxplay efter drygt sex minuter. Några minuter senare kvitterade Vipers André Andersson, som spelades fram av David Gillek.

Även den andra perioden slutade lika. Lagen gjorde två mål var och Samuel Folkesson/Algman och Philip Fox stod för Växjös. Ställningen inför sista perioden var 3–3.

I slutperioden drog Jönköping ifrån. Växjö Vipers lyckades inte få in ett enda mål medan Jönköping nätade fyra gånger och vann med 7–3.